Prin sala (palatului) cu blitzul

Concert Gotan Project aproape perfect la Sala Palatului. E o vorba despre Romania...tara frumoasa, pacat ca-i locuita (de romani). La fel si cu concertul - in sala erau romani; genul care poate pot sa termine de citit randul urmator:

NU FOLOSITI BLITZUL DE LA TELEFOANELE ALEA DE DOI BANI CU x MEGAPIXELI!

Chestia cu 7 ani d'acasa o trec cu vedea; nu erau decat telefoane publice pe vremea aia si cu telefonul fix d-acasa babacii nu faceau poze. In general insa, nici macar la Gogol Bordelo (vin si ei sa cante la punkeri cu iPhone in curand) nu va ganditi sa folositi flash-ul. De ce? Pai:

1. bietul telefon incearca sa foloseasca flash-ul pentru ca nu exista destula lumina in cadru. Orice flash ar avea insa (led, xenon, etc...), NU o sa bata pana pe scena. Serios, puteti sa ma credeti pe cuvant: nu bate 15m cutia aia de sapun. In plus, oricum pozele ies prost sau foarte prost.

Telefonul din posesie o fi 'smartphone' (cu numele) dar e cam tamp si tot incearca (inutil) sa lumineze cadrul. Suiti-va un pic pe scara evolutiei si dezactivati flash-ul ala, nu va coborati la mintea lui.

2. desi poate parea funny, chiar s-ar putea sa deranjati lumea prin sala. Zic funny pentru ca de ce v-ar pasa, nu-i asa? Faceti totusi un exercitiu de imaginatie, poate reusiti sa intelegeti conceptul asta.

............

OK, nu puteti. Nu-i nimic! Macar cand lumea (>5 oameni) se uita la voi iritata, intelegeti ca deranjati. Stiu ca-i greu dar cu putin exercitiu poate, poate....

PS:

Chestii amuzante:

1. anuntul "nu aprindeti brichete in sala" (si chiar n-am vazut). La Hrusca poate?

2. daca stai in primele randuri te poti distra de minune in compania unor nouveau rich care nu prea au habar unde au venit, de ce au venit, cand incepe sau se termina vreo melodie (dar isi vor cumpara maine sigur albumul - discutie in fata toaletei femei, dupa spectacol).

Oricum, in general sunt patrunsi pana-n maduva de cat de cool e toata chestia desi nu-si dau seama exact cum.

3. daca ajungi suficient de devreme poti prinde 'parada' telefoanelor 'jmechere' (Blackberry-uri un pic obosite si iPhone-uri mai mici de 4). Un 'android' pe ici pe colo... 

A aparut 4. Pe bune, vorbiti la firma sa va ia si voua.

Comments

Popular Posts