Aici va luam banii dumneavoastra

Baietii de la Serviciul Public Pentru Finante Publice Locale - Bucuresti probabil stiu cam tot ce se poate cunoaste despre cum se iau banii altora. Si-au instalat chiar si niste kiosk-uri dragute care sa-i ajute in aceasta nobila intreprindere (colectarea, stocarea si utilizarea in scopuri nobile a bancnotelor de diferite dimensiuni).

O scurta vizita la Carrefour Orhideea mi-a demonstrat insa cat de greu le este acestor baieti (si fete- nu cumva sa nu fiu acuzat de discriminare) sa se desparta de micutele bancnote:

"This version of BS.Player is for non-commercial and personal use only! You may NOT use it for any type of commercial activities."

Mesajul era afisat pe kiosk-ul instalat in supermaket si, in cazul in care nu intelegeti engleza, pe scurt s-ar traduce cam asa: Baietii (si fetele) de la Serviciul Public Pentru Finante Publice Locale Bucuresti au furat o aplicatie software si o folosesc fara sa fi platit un leu pe licenta/drepturile de utilizare.

In cazul in care incep argumente gen "primaria nu desfasoara activitati comerciale": primaria NU a dezvoltat singura solutia respectiva de payment. Primaria a PLATIT o companie (privata au ba) sa faca acele kiosk-uri si softul pentru ele. Cineva a facut profit. mkey?!

PS: chiar daca nu primaria a facut 'profit', ea este beneficiara solutiei. Asta o face 100% partasa in micul furt la vedere.

V-ati platit taxele?

Comments

Popular Posts