Sondaj de opinie. Care este

Inainte sa trec la subiect, o mica atentionare: aveti grija sa nu crapati de ras (colegii s-ar putea sa nu inteleaga...).


Stiu ca riscul e relativ redus insa cer de pe-acum scuze celor care nu prea pricep scopul primului paragraf. Luati d'aci.


"Sondajul de opinie" scanat mai jos a luminat ieri seara unor prieteni. Rasetele lor s-au revarsat pe casa scarilor minute intregi - probabil spre nelamurirea crescanda a bietei voluntare ce facea sondajul. Drept cadou, au primit si ei amintire o copie. Asta:



Cateva precizari (sper ca vor fi evitate astfel multe comentarii ce nu-si au sensul):

1. chestia asta pompos denumita "sondaj de opinie" se plimba chiar acum prin 'gospodariile' din Bucuresti si cine mai stie pe unde. E pe bune, avem si originalul dar nu-l dam la schimb pe gume Turbo.

2. mda, stiu ca "avem" democratie - una in care fiecare face ce-l taie capul. Fair game. 

3. gasesc admirabil faptul ca unele partide dau de mancare unor studenti si studente. Evident, nici studentii nu mai sunt ca pe vremuri...


Comentariile sunt de prisos insa am si eu cateva intrebari:

Q01. tot dupa manualele din '60 invatati domnilor?

Q02. chiar faceti misto de (pseudo)intelectuali? adica, daca la tara aruncati cu orez, fasole, zahar, faina, porumb, Eminescu si alte alea, cum aveti tupeu sa apareti la usa bucurestenilor cu mana goala?

Q03. cine-a comandat sondajul?
 - NU CITI!incepe cu V care este
 - NU CITI!incepe cu PSD
 - NS


Comments

Popular Posts